I dag har Re:sykkel.no vært hos oss og fjernet massevis av sykler som bare sto og støvet ned.

En vinn-vinn-situasjon både for borettslaget og sykkelfirmaet. De hentet syklene hos oss, kostnadsfritt, de fikser/reparerer dem og selger dem videre for en billig penge.

Nå som vi endelig har fått fjernet gamle sykler (og vogner), kan vi vel like gjerne  fortsette oppryddingen? Gulvene i sykkelrommene trengs å feies, noe  søppel som ligger strødd rundt om kring,  bør kastes, og hva med et malingsstrøk eller to? Dersom noen har tid og lyst og ønsker å gi sykkelrommene (og gjerne kjellergangene) et lite løft, så  har vi både feiekoster og mengder med maling stående. Søppel kan samles opp i sekker og plasseres utenfor bomberommene. Styret låser sekkene inn,  til neste komprimatorbil kommer. 
VIKTIG! Det er kun vogner og sykler som skal stå i sykkelrommene. Det er ikke tillat å oppbevare andre ting der. Og det er IKKE et sted hvor man kan  sette fra seg søppel og ting  som man vil kvitte seg med.. Dersom man ikke har plass i kjellerboden til saker og ting som skal kastes, kan man be styret om å få oppbevare  disse i bomberommet i påvente av  komprimatorbilen.

Re:sykkels firmapresentasjon:

RE:Sykkel har en enkel forretningsidé; vi tar imot forlatte sykler, sykler du ikke ønsker og sykler som står og tar opp plass i sykkelboder/uteplasser. Vi gir syklene en grundig gjennomgang og service for å selge dem videre, slik at de ikke ender opp i containeren. Tanken vår er å spare miljøet og øke gjenbruk, bruk- og kastmentaliteten minskes. Vi prøver på vår lille måte å hjelpe planeten. I tillegg gir vi folk muligheten til å kjøpe en bra sykkel til en god pris. Ikke minst våre klassiske sykler som dukker opp i ny og ned som mange har nostalgiske minner fra barndommen. Alle sykler blir sjekket i sykkelregister i tilfelle de er registrert på en eier eller meldt stjålet. Vi tar i så fall kontakt slik at eier kan bli informert at den står hos oss. Vi har brukthandel bevilling fra Politiet slik at vi kan drive en ryddig butikk som gagner alle som er glad i å sykle.

Vi har butikk og verksted i Skovveien 13 i Oslo. Velkommen til oss.

Post Navigation